Maksakastike
- Ruskista suikaloitsemasi maksat voissa
- Ota maksat vekka pannusta, mutta jätä voi yms shit mitä siihen jäi
- Ruskistele pannussa sipulii ja tyylii 1 lusikallinen vehnäjauhoja ja lisää vaikka porkkanapaloja jos haluut. Ruskistele kunnes jauho on saanu värii
- Lisää sopivasti vettä ja sekoita kastike tasaiseksi
- Lisää mukaan ruskistellut maksasuikaleet
- Hauduttele ja porisuttele aikasi, jotain puol tuntii tms
- Mausteita: suolaa, pippuu, chilisuikaleita avout ½ chiliä, yms kaikkee millä saat sen mieleiseksesi
- Lisää jossain kohdassa loraus kermaa tai sen tapaista ja anna houdutella
Pottuporkkanamuussi
- Keitä pottuloisii ja porkkanoisii
- Muussaa muussiks ja lisää voi tai vastaava + maitoo + suolaa
Lisukkeeksi tälle kelpaa puolukkahillo.
MAKSAHIMOT tuli sitten tyydytettyä tältä erää. Tosin mulla on helvetisti tota maksaa jälellä ja kastikettakin. Tota maksaahan myydään vaan jossain 10kg paketeissa että siittä sitten vaan.
1 kommentti:
en syö.
Lähetä kommentti