29.5.2013
Ruishamppari broileripiffillä & ananaksella
Helou, ruishamppari broileripiffillä lienee edes vähän terveellisempi vaihtis kuin Big Mac. Niin ja majon tilalla kermaviilikastike. Ja ei ranskalaisii! Noni, eli long story short:
Ruishamppari broileripiffillä & ananaksella
Valmista biffiä:
-broikun jauhelihaa
-kevätsipulia silputtuna
-muna
-mausteet omas makus mukaan (curry, suola, pippuri, hotimmat mausteet hunaja jne)
-superpieneksi silputtua paprikaa
-korppujauhoja
-> pyörittele näistä taikina ja paistele piffit kypsiksi! Se on siinä.
-> paistele jälkihöyryillä viekussa ananasrenkaita tarpeen mukaan
Valmista kastike:
-kermaviiliä
-pieneksi hienonnettua kevätsiplaa
-maustekurkkua pienenä hakkeluksena
-samoin tuorekurkkua
-mausteet kuten suola, pippuri, paprikajauhe, curry, sokeri jne.. mitä mielees tulevi
Osta leipä kaupasta:
-Vaasan 100% ruisporkkanaleipää tai muuta leipää/sämpylää mikä maistuu sulle
Iske sitten läjään koko homma. Lisänä mulla on friseesalaattia ja kurkkua ja tomaa. Laita mukaan juustosiivua jos mieli tekee. TAI MAJOA jne mitä nyt hamppareihin tullee. Jeps, hyvää, muista juoda kun on niin kuumat kelit!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
löytyykö sulta jotain bravuuri kasvispiffi-reseptiä?
hmmm no oon joskus jonkinlaisia tehnyt mut eii oo kylä mikään mun bravuuri! tarttis kyl koittaa joskus hmmhmhmmm... =)
Lähetä kommentti