17.6.2013

Valkoviinillä & Chilillä Höynäytetty Katkarapupasta


...valkosipulista puhumattakaan. Ei mahda minkään, että tämäkin pikainen lounas on huisin hyvää. Ja tietty tosi nopea tehdä. Iske pastat kiehumaan ja duunaile sillä välin soossi:

Katkispasta
- lirauta pannuun öljyä (ihan mitä öljyä haluu! ite laitoin rypsiöljyy ja pieni tuikku extraneitsyttä)
- laita pannulle tirisemään hieman hienonnettua sipulia ja punaista chiliä
- lisää joukkoon iloiseen katkarapuja (pakaste tässä tapauksessa)
- lisää voita, sen verran mitä esim leivälle laittaisit
- lorauta valkkaria sit kun katkat ei oo enää 100% kohmeisia
- suolaa ja pippuria
- lisää hienonnetut valkosipulit maun vuoksi ja kevätsipulin vartta ihan vaan näönvuoksi
- anna kotvasen porista kokoon ja alkohoolit tipotiehen

- valuta pastat, älä huuhtele
- kaada pastat pannulle katkojen messiin
- korista kevätsipulilla yms.
-ja kaada kaikki suuhun! :)

PS. Sorry kun mulla ei ole kunnollisia mittoja, mutta ei tossa tehdessä tule mitattua koskaan. Ja lisäks tässäkin tapauksessa tein vaan yhden annoksen. MUTTA! Älä lutraa esmes valkkaria tähän mitenkään helvetillisiä määriä. Mulla varmaan meni puol desii. Eli tota lientä ei tässä ruuassa tarvi keitoksi asti olla, vaan sopivasti jotta se kastelee pastat maullaan :)

Bon appetittos muutsos!

Ei kommentteja: