Wattahel, oon tällä viikolla viettänyt varsinaista voikkuleipäviikkoa. Töistä tultuani oon nääs syäny: tiistaina Tuna Melt Sandwich + salaattia, keskiviikkona sama homma (!!?) ja tänään eli torstaina tein älyttömän herkullisen kanasänvitsin. Saas nähä mitä huomenna tapahtuu sit! Ehkä kruunaan viikon voileipäkakulla? Noennykai, mut tällee tein ton kanaleivän:
Kana Sandwich feat. Mahtava Viherpippurijuusto
Tarvittet:
- pari siivuu paahtista eli paahtoleipää (esim. 1000% ruis)
- chilikastiketta
- majoneesia (voi olla jotain maustettuakin, mul oli paprikamajoneesii kai)
- salaattia eli ihan mitä vaan salaattii tai sit tommonen mix kuten mulla oli
- tompskuu
- kypsää, kylmää broikkuu pieneks pilkottuna, esim jotkut ylijäämäbroikkukoivet tms, mä paistoin suipaleet ja pilkoin pieneks
- tuorekurkkua
- paprikaa
- pippuria
- hunajaa
- siivu viherpippurijuustoa
- Laita pieneksi pilkotut broikut kippoon ja lisää sekaan turaus majoa sekä liraus hunajaa ja pätkä tosi pieneksi hienonnettua tuorekurkkua ja paprikaa.
- Lisää makuja mieles mukaan. Mulla oli valmiiks maustettu majo, jotenka lisäsin vaan pippurii.
- Sit vaan otat leivät esille ja toimit alla olevan kuvasarjan tapaan: laita salaatit leipäsiivulle ja tomaatit siihen päälle ja sit siihen päälle broikkumajoneesisotku.
- Turista toiselle siivulle chilikastiketta ja viherpippurijuustosiivu
- Lättää siivut päällekäin, runttaa vähän kasaan ja ota haukku! Nam! Oi, ja lisukkeena mul oli pari siivuu vesimeloonii.
(Huom! Vois tän voikun hetkeks käärii johonki kelmuunkin ja laittaa jääkaappiin makuuntumaan!)
PS. Supersuosittelen noit viherpippurijuustosiivuja joita tänään ostin testatakseni! Tässä linkki tuotteen sivulle: juustolinkki Löysin ton tänään käydessäni pitkästä aikaa Prismassa.
Step by step:
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti