8.7.2014

Safkablogi testaa: Lapin Rilla Pizzapohjana


Voi kyllä nyt sanoo, että mun pizzalakko loppui. Johan sitä kestikin varmaan melkee 2kk. Lakko loppui sen takia että näin kaupas taas Lapin Rilla -pussin ja oon ennenkin arponut että ostaakko vai eikö ja siis nyt päätin ostaa. Ja onneks ostin! Todellakin positiivinen kokemus! Suosittelen heille jokka haluu pizzaa ja äkkiä.

Aattelin ennakkoon että pohja köpsähtäis ihan kovaks kippuraks, mutta niin ei käynyt. Ainoostaan noi reunat oli vähän rapsakoita, mut pohjassa itsessään oli hyvä koostumut ja maku. Suosittelen siis. Reseptii ei tästä tarvinne kertoo, mut luettelen mun lempparitäytteet jotka päätyi pizzaan tälläkin kerralla: tomaattimurska johon päälle:
  • suolaa, pippuria, oreganoa, valkosipulia
  • BBQ-kastiketta
  • juustoraastetta
  • ananasta
  • herkkusieniä
  • paistettua broikkusuikaletta maustettuna curryl, suolalla, pippurilla ja paprikajauheella
  •  aurajuustoa
Paistelua 225 asteessa 5-7min.

Namsss! Ja siis vielä kerran: Suosittelen!

PS. Kuvassa jo kylmentynyt ja hieman kulahtaneen näköinen rillapizza. Oli heti uunista otettuna kyllä nätimpi jotenki, mut en ehtiny kuvaamaan sitä kun oli niin kova nälkä.

Ei kommentteja: