Kaiken maailman viileet rullat on lounasvinkkien kärkikaartia. Varsinkin kesäisin! Viimein alkaa lämpötilatkin lähentelemään kahtakymppiä (ainakin parvekkeella), jotenka mitäs tässä muuta kun rullaamaan.
Rullafanien kannattaa ehdottomasti katsastaa myös tämä viime kesän hitti: LohiWrap
Niin ja PS. Tsekkaa postin loppu myös! Siellä näkyy mun uus kasvattini.
Tonnikalarulla (2kpl)
Tarvitset:
- 2 kpl isoa täysjyvätortillalättyä
Tonnikalatäyte:
- ½ purkkia tonnikalaa vedessä (vedet pois valutettuna)
- n. 50g tuorejuustoa
- 1 tl dijon sinappia (tai sopiva määrä esim. wasabia tai piparjuuritahnaa)
- tilkka sitruunamehua
- mausteita makus mukaan, kuten: mustapippuri, chilijauhe
- kaprismarjoja
Muut täytteet siivuteltuina tai muutoin pienittynä:
- tuorekurkkua
- tomaattia
- kevätsipulia/punasipulia
- rapeaa salaattia
Homma on nopee ja helppo: Sekoita tonnikalatäytteen ainekset keskenään mukavaksi tahnaksi ja sivele se letun pintaan. Lisää tomaatit, kurkut, sipulit ja salaatti ja sitten: rullaa!
Voit heittää rullan huiviin heti tai napata mukaan. Jonnin aikaa jääkaapissa muhinut rulla on myös aika jees esim piknikille. (Olen testannut!)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti