23.6.2016

Kaksi Kylmää Kesäistä Lisuketta (Vegaaninen)


Tässä tulee pari herkullista pöpperöä, jotka on helppo tehdä tukäteen ja napata mukaan piknikille, mökille tai töihin lounaaksi.

Kumpaisenkin oon tarkoittanut nautittavaksi kylmänä tai puolikylmänä, mut ei ole huono eikä kielletty nauttimasta myös heti lämpöisenä taikka mikros lämmitettynä.

Jos et taho sellaisenaan yksikseen näitä mussuttaa, käytä salaatin tai vaikka grilliherkkujen lisukkeena!


Tomaattinen Pasta
Sekoita kulhossa keskenään:
- keitetty pasta
- pari ruokalusikallista paseerattua tomaattia
- hienonnettua kevätsipulia
- silputtua selleriä
- hienonnettua tuoretta oreganoa
- suolaa, pippuria, ripaus sokeria
- luraus oliiviöljyä

Anna makuuntua jääkaapissa kannellisessa astiassa kotvan aikaa tai yönkin yli ja nauti!


Hemapa&Korianteri Couscous
Sekoita kulhossa keskenään:
- kypsennetty täysjyvä couscous
- hemapaa (hernemaissipaprikaa siis)
- hienonnettu kevätsipuli
- tuoretta korianteria
- liraus oliiviöljyä
- suolaa, pippuria
- chilihiutaleita
- valkosipulin ystävät voivat lisätä myös valkosippee, mutta kohtuudella!

Maku sen kun paranee jääkaapissa makuuntuessaan! Itse jäin tällä kertaa kaipaamaan enemmän korianteria, mutta ei mahtanu minkään, että loppui kesken kriittisellä hetkellä. Ens kerralla hakkaan kostoksi taas koko puskan sekaan!

1 kommentti:

Home kirjoitti...

Se näyttää hyvin ruokahalua herättävältä. Meren tausta täydentää sitä myös kauniisti. Saan suupieleni veteen :) Toivottavasti se on yhtä herkullinen kuin kaunis :)